Сторінка 3 – Відгуки - Grab Green, капсули з пральним порошком 3-в-1, гарденія, 24 прання, 384 г (13,5 унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 2.06.2023
143
6
0
20
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Об'єднує їх одне: всі вони досить ароматизовані, навіть дитячий порошок для малюків. Порошок цього бренду у вигляді капсул, які необхідно закидати разом із пранням безпосередньо в барабан пральної машинки. Відмінно розчиняється у воді від 40 і вище за градуси. При 30 градусах частково залишається разом із одягом і не вимивається. Рекомендації щодо застосування Маленьке/середнє завантаження: 1 капсула Велике/дуже велике завантаження: 2 капсули Покладіть капсулу в барабан пральної машини, перш ніж класти туди білизну. Не кладіть капсулу в дозатор для порошку. брала за відгуками на пробу заради інтересу) що можу сказати ... запах залишається нейтральний, особливо не помітний ... легка свіжість) якість прання звичайне ... вау ефект не помітила ... для постільної білизни використовувала дві капсули ... однієї мені здалося мало) звичайний порошок, для різноманітності можна взяти

Опубліковано 25.05.2023
105
0
0
7
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Перше, що вразило мене, це відсутність запаху. Багато пральних порошків мають яскраві аромати, але я шукала щось без запаху для збереження нейтрального аромату моїх речей. Grab Green відповідав моїм очікуванням у цьому плані. Капсули були дуже зручними у використанні. Кожна капсула містила достатньо прального порошку для одного завантаження, що полегшило процес прання. Просто кинувши капсулу в барабан пральної машини, я була впевнена, що отримаю оптимальні результати. Я задоволена якістю прання, яку Grab Green забезпечив. Він ефективно видаляв плями та забруднення з різних типів тканин, залишаючи мої речі чистими та оновленими. Розмір упаковки, який містив 60 капсул і вагою 1080 грамів, був достатнім для тривалого використання. Це зручно і економічно, оскільки не потрібно постійно купувати нову упаковку. Загалом, Grab Green забезпечив мені зручність, якість і ефективність в одному продукті. Я була задоволена його впливом на мої речі та можливістю зберегти нейтральний аромат. Я рекомендую Grab Green кожному, хто шукає якісний пральний порошок без запаху.